Vacatures Den Haag

Vakantiekrachten

Het Algemeen Thuiszorg Bureau is op zoek naar vakantiekrachten voor de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie!
Ben je ouder dan 18 jaar en kun je alle schoonmaaktaken zelfstandig uitvoeren?
Mail dan je cv, korte motivatie en je beschikbaarheid naar ons emailadres denhaag@atzb.nl onder vermelding van vakantiekracht.

Huishoudelijk verzorgende

Ben je op zoek naar werk? Heb je ervaring als huishoudelijke hulp of heb je affiniteit met het huishouden? Ben je in het bezit van een fiets? Ben je in heel Den Haag inzetbaar? Mail dan naar denhaag@atzb.nl of wij een vacature voor jou open hebben!

ZZP'er huishoudelijk verzorgende

Wil je per direct aan de slag als huishoudelijk verzorgende? Altijd al eigen baas willen zijn? Dan hebben wij een vacature open staan die wellicht geschikt is voor jou!
Als huishoudelijk verzorgende HV1 & HV2 heb jij een afwisselende baan en werk je geheel op zelfstandige basis. Je maakt zelf afspraken over het werkrooster met de cliënt.
Daarnaast ontvang je een bruto uurloon, je dient zelf je loonbelasting af te dragen. Je hebt meer vrijheid en minder regels. De organisatie werkt alleen als tussen persoon.
Houdt rekening met de volgende eisen voordat je aan de slag kan als ZZP-er!

  • KvK inschrijving / je krijgt bij KvK meteen een btw nummer.
  • VOG (verklaring van gedrag).
  • VAR verklaring, voor aangifte belastingdienst.

Heb je interesse? Heb je ervaring in de thuiszorg als huishoudelijke hulp?
Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar denhaag@atzb.nl.

 

 

Zie ook onze facebook pagina voor openstaande vacatures:
www.facebook.com

 

 

| home pagina |