top of page

Hulp nodig in Amsterdam?

Een kwestie van één telefoontje,

simpeler kan het niet: 020 - 30 801 29

Een nieuwe kijk op zorg

 

Het Algemeen Thuiszorgbureau (ATZB) is een erkende thuiszorgorganisatie, die vanaf januari 2009 actief is als gespecialiseerde thuiszorgaanbieder voor Amsterdam.

 

Wij zijn een ambitieuze en gemotiveerde organisatie die er naar streeft mensen te ondersteunen in hun behoefte zo lang mogelijk ‘thuis’ te blijven wonen. Wij leveren belevingsgerichte zorg, dat wil zeggen zorg met respect voor de leefcultuur van de client. Ons cliënten bestand is zeer divers omdat wij iedereen helpen die (tijdelijk) huishoudelijke hulp nodig heeft. 

Onze mensen doen meer dan ramen lappen en stofzuigen

Onze mensen gaan verder dan alleen huishoudelijke werk maar hebben hierbij ook een signaleerde functie, vooral op sociaal en communicatief gebied doen zij net dat beetje extra. Zij reageren alert op veranderingen waarbij naar behoefte van de client stappen ondernomen kunnen worden

 

Het ATZB stelt cliënten centraal. Behoefte en tevredenheid van haar cliënten vormen het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Ons streven is dan ook dat wij een client koppelen aan een vaste en betrokken huishoudelijke medewerker op deze manier kunnen onze cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven.

Wat heeft u nodig

Heeft u vragen over zorg? Of wilt u meer informatie over een van onze producten? 

 

Bel onze klantenservice,

telefoon 020-30 80 129. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08.30 tot 16.30 uur.

Algemeen Thuiszorg Bureau
Albertloethoelistraat 2
1111 KV Diemen
tel: 020 - 30 80 129
fax: 020 - 46 858 32

planning@amsterdamthuishulp.nl

DNV (002).png
bottom of page