top of page
Herken jij jezelf in de
volgende 3 punten?

 

Wij zoeken jou strook.jpg
1. Wil jij nu iets betekenen voor de zorg?
 
2. Wil je als Huishoudelijke hulp werken in de regio’s: Leiden, Den Haag (ook Leidschenveen-Ypenburg), Zoetermeer, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht of Diemen.
3. Ben jij sociaal ingesteld en draai jij je hand niet om voor schoonmaakwerkzaamheden?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
logo wij zoeken jou.png
Wat ga je doen?

Je gaat zelfstandig aan de slag bij onze cliënten thuis. Je gaat ondersteunen bij de huishoudelijke taken die zij zelf niet meer kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan stoffen en stofzuigen, sanitair schoonmaken en het bed verschonen. Werken als huishoudelijke hulp is meer dan alleen maar schoonmaken. De cliënten zijn hulpbehoevend en kijken uit naar jou komst. Door jouw ondersteuning is het mogelijk voor de cliënten om langer thuis te wonen, of je ondersteund in een moeilijke periode. Jouw werk wordt dus zeer gewaardeerd. Je kan je werktijden zelf indelen van maandag t/m vrijdag, dit geeft je veel flexibiliteit. Hierdoor is een baan als huishoudelijke hulp ideaal te combineren met (opgroeiende) kinderen of een andere baan.

 

Heb ik je interesse gewekt? Laat een reactie achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn het ‘Algemeen Thuiszorg Bureau’ wij verzorgen huishoudelijke hulp aan cliënten die hulp behoevend zijn. De cliënten komen voornamelijk via het WMO bij ons terecht. Dit betekent dat wij hulp leveren vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Wij hebben daarvoor contracten met verschillende gemeentes in de regio’s waar wij werkzaam zijn. 

 

Ons hoofdkantoor zit in Diemen vanuit het hoofdkantoor werken wij in de regio Amsterdam, Oude Amstel en Diemen. Vanuit onze vestiging in Zoetermeer zijn wij actief in de regio’s Leiden, Den-Haag en Zoetermeer.

 

Wij zijn een groeiende organisatie waarbij het sociale aspect erg belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat er goede zorg wordt geleverd en mensen echt geholpen worden. Persoonlijk contact met zowel de cliënten als de huishoudelijk hulpen staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Wie ben jij?
Jij past helemaal bij onze organisatie als jij:

  • Inhoudelijke kennis hebt van huishoudelijke werkzaamheden

  • Sociaal bent ingesteld en je goed kan inleven

  • Goed zelfstandig kan werken en je flexibel opstelt

Wat bieden wij?
Buitenom dat je komt te werken bij een hele leuke, persoonlijke en flexibele werkgever, bieden wij:

  • Flexibiliteit in uren en dagen, passend in de planning

  • Vaste cliënten, passend in de planning

  • Salaris conform cao, indeling afhankelijk van leeftijd en ervaring

  • Bij goed functioneren een vaste aanstelling

  • Eindejaarsuitkering en fietsvergoeding

 

Wil jij nu iets betekenen in de Zorg en aan de slag in de Vitale sector die nu zo belangrijk is!  Zie jij jezelf al werken bij het leukste thuiszorg bureau? Dan zien wij heel graag jou sollicitatie -met cv en motivatie-  Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd even bellen of mailen! Hopelijk zien wij jou reactie snel tegemoet.

 

Mocht je opzoek zijn naar tijdelijk werk ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

Vind je het lastig om digitaal te solliciteren? Bel ons! 

Logo Alg_edited.jpg
bottom of page