top of page
senior hulp.jpg
Graag thuis blijven wonen, maar hulp nodig bij het aanbrengen van structuur in uw huishouden?
Huishoudelijke Begeleiding biedt uitkomst!

 

Huishoudelijke begeleiding bieden wij voor iedereen die begeleiding nodig heeft bij het organiseren van het huishouden en zelfstandig kan wonen. Ons doel is daarom ook om u met deze huishoudelijke begeleiding de juiste vaardigheden aan te leren om zelfstandig te kunnen wonen.

Onze medewerkers gaan op basis van een ondersteuningsplan doelgericht te werk, wij stellen dit plan in samenwerking met u op. Vertrouwen is hierbij een belangrijk aspect. Uw begeleider komt eerst langs om kennis met u te maken, het is van groot belang dat er een vertrouwensrelatie ontstaat. Wij leggen de nadruk op praktische hulpverlening en zijn er op momenten dat u er behoefte aan heeft.

U heeft een  specifieke hulpvraag op het gebied van huishoudelijke begeleiding. Wij houden rekening met uw wensen en door een directe en snelle communicatie zorgen wij voor een prettige samenwerking.

Huishoudelijke begeleiding wordt geïndiceerd door de gemeente/WMO van uw regio. Door hen wordt bepaald hoeveel uur per week u aanspraak kunt maken op zorg.

Na het volbrengen van het traject Huishoudelijke Begeleiding zult u in staat zijn zelf structuur aan te brengen in het huishouden en zelfstandig te wonen.

Wij bieden ook:

bottom of page