top of page

Werken bij het Algemeen

Thuiszorg Bureau? 

 

 "Locatie: Zoetermeer"
Huishoudelijk Verzorgende Zoetermeer
M/v vanaf 12 uur tot maximaal 30 uur per week (meer uren in overleg)

Vind jij flexibiliteit belangrijk in de werk en deel je graag je eigen uren in? Wil jij echt wat kunnen betekenen voor iemand anders? Ben jij sociaal ingesteld en draai jij je hand niet om voor schoonmaakwerkzaamheden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij gaat zelfstandig aan de slag bij onze cliënten thuis. Je gaat hen helpen met de huishoudelijk taken die zij zelf niet meer kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan stoffen en stofzuigen, sanitair schoonmaken en het bed verschonen. Werken als huishoudelijke hulp via het algemeen thuiszorgbureau is meer dan alleen maar schoonmaken. De cliënten zijn hulpbehoevend en kijken vaak uit naar jou komst. Jij geeft op jou manier een bijdrage aan de mogelijkheid voor cliënten om langer thuis te wonen, of je ondersteund in een moeilijke periode. Iedereen vind het fijn als zijn of haar huis netjes en schoon is. Je helpt de mensen met het prettig voelen in de eigen woning, jouw werk wordt dus zeer gewaardeerd. Je kan je werktijden zelf indelen van maandag t/m vrijdag, dit geeft je super veel flexibiliteit. Hierdoor is een baan als huishoudelijk hulp ook ideaal te combineren met (opgroeiende)kinderen of een andere baan.

Wie zijn wij?
Wij zijn het ‘algemeen thuiszorg bureau’ wij verzorgen huishoudelijke hulp aan cliënten die hulp behoevend zijn. De cliënten komen voornamelijk via het WMO bij ons terecht. Ons hoofdkantoor zit in Diemen vanuit het hoofdkantoor werken wij in de regio Amsterdam, Oude Amstel en Diemen. Vanuit onze vestiging in Zoetermeer zijn wij actief in de regio’s Leiden, Den-Haag en Zoetermeer. Wij zijn een groeiende organisatie waarbij het sociale aspect erg belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat er goede zorg wordt geleverd en mensen echt geholpen worden. Persoonlijk contact met zowel de cliënten als de huishoudelijk hulpen staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Wie ben jij?
Jij past helemaal bij onze organisatie als jij:

  • Inhoudelijke kennis hebt van huishoudelijke werkzaamheden

  • Sociaal bent ingesteld en je goed kan inleven

  • Goed zelfstandig kan werken en je flexibel opstelt

 

Natuurlijk staat er ook wat tegenover.

Wat bieden wij?
Buitenom dat je komt te werken bij een hele leuke, persoonlijke en flexibele werkgever, bieden wij:

  • Flexibiliteit in uren en dagen, passend in de planning

  • Vaste cliënten, passend in de planning

  • Salaris conform cao, indeling afhankelijk van leeftijd en ervaring

  • Bij goed functioneren een vaste aanstelling

  • Eindejaarsuitkering en fietsvergoeding

 

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Zie jij jezelf al werken bij het leukste thuiszorg bureau? Dan zien wij heel graag jou sollicitatie -met cv en motivatie- tegemoet. Mocht je nog vragen hebben mag je ons altijd even bellen of mailen! Hopelijk zien wij jou snel.

Vind je het lastig om digitaal te solliciteren? Bel ons! 

de was atzb.jpg
Logo Alg_edited.jpg
bottom of page